Vibrante Bold Fashion Lenjerie Intima de Dama Pijamale Accesorii Cercei Comanda cu Livrare Rapida in Romania si Uniunea Europeana
LENJERIE INTIMA GLAMOUR - MODELE DEOSEBITE
Vibrante Bold Fashion Lenjerie Intima de Dama Pijamale Accesorii Cercei Comanda cu Livrare Rapida in Romania si Uniunea Europeana
PIJAMALE DE DAMA DIN SATIN
Accesorii de Dama Lanturi de talie Fashion Vibrante
ACCESORII FASHION TALIE
BODY-URI DE DAMA GLAMOUR
HALATE DIN SATIN
Tinute in Voga Culoarea Negru VIBRANTE
PRODUSE MUST HAVE IN CULOAREA NEGRU

Pijamale de Dama din Satin

  •    Poartă în serile tale speciale o pijama deosebită din satin, lejeră și extrem de sexy. Seturile sunt formate din bustieră și pantaloni scurți sau lungi. Surprinde-ți partenerul și în nopțile de Valentine’s Day și Dragobete!

  •    Halatele din Noua Colecție sunt pline de feminitate și senzualitate. Halatul de interior este confectionat din satin și poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune.
  • Lenjeria intimă sexy este o piesa esenţială în garderoba fiecărei femei, iar cu ocazia sărbătorilor de iarna, Sfântul Valentin sau românescul Dragobete, poate fi folosită ca o adevărată armă de seducţie. 
  • Seturile de lenjerie intima din dantelă neagră, dar şi piesele în culori vibrante, precum roşu, verde sau fucsia, sunt la modă in noptile fierbinti.
  • Livrare Rapidă din stoc 1-2 zile lucrătoare atât în România cât şi în Uniunea Europeană şi Dubai prin DHL Aerian.
  • Surprinde-ți partenerul cu un set sexy din dantela cu ajutorul căruia să-i aprinzi cele mai incendiare dorințe.
Lenjerie Intima de Dama Fashion Glamour Vibrante