Vibrante Bold Fashion Lenjerie Intima de Dama Pijamale Accesorii Cercei Comanda cu Livrare Rapida in Romania si Uniunea Europeana
LENJERIE INTIMA GLAMOUR - MODELE DEOSEBITE
Body-uri de Dama Seducatoare Fashion Negre VIBRANTE
BODY-URI DE DAMA GLAMOUR
Accesorii de Dama Lanturi de talie Fashion Vibrante
ACCESORII FASHION TALIE

LENJERIA INTIMĂ VIBRANTE

 

Orice femeie trebuie să aibă în garderoba ei cel puțin un set de lenjerie intimă “specială”, în care să se simță o zeiță, o adevărată “femme fatale”.

Feminitatea, senzualitatea dar și încrederea de sine sunt cuvinte cheie atunci când vorbim despre o femeie, iar lenjeria intimă potrivită ajută la evidențierea acestor calități, care fac femeile să fie speciale și unice, să fie femei. Fie că ai un eveniment special, cum ar fi Valentine’s Day, sau pur și simplu iți dorești să transformi o seară obișnuită cu iubitul tău într-una cu adevărat specială, lenjeria intima Vibrante este cea mai bună alegere pentru tine.

Modele noastre unice te vor face să te simți precum o zeiță a seducției și iți vor pune în valoare calitățile. Poți opta pentru culori care complimentează orice tip de silueta precum negru, sau mai îndrăznețe precum roșu sau poți alege albul, pentru un look mai inocent, în funcție de starea ta spirit. Mai transparente sau mai mate, mai misterioase sau mai îndrăznețe, cu diferite modele sau mai simple, la Vibrante găsești o gamă largă de produse care să impresioneze și care să te facă să te simți specială, la prețuri accesibile.

Lenjerie Alba Dantela Mireasa Romantica VIBRANTE
LENJERIE ALBA ROMANTICA
LENJERIE ROSIE GLAMOUR
Vibrante Bold Fashion Lenjerie Intima de Dama Pijamale Accesorii Cercei Comanda cu Livrare Rapida in Romania si Uniunea Europeana
PIJAMALE DE DAMA DIN SATIN
HALATE DIN SATIN
Tinute in Voga Culoarea Negru VIBRANTE
PRODUSE MUST HAVE IN CULOAREA NEGRU

Pijamale de Dama din Satin

  •    Poartă în serile tale speciale o pijama deosebită din satin, lejeră și extrem de sexy. Seturile sunt formate din bustieră și pantaloni scurți sau lungi. Surprinde-ți partenerul și în nopțile de Valentine’s Day și Dragobete!

  •    Halatele din Noua Colecție sunt pline de feminitate și senzualitate. Halatul de interior este confectionat din satin și poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune.
  • Lenjeria intimă sexy este o piesa esenţială în garderoba fiecărei femei, iar cu ocazia sărbătorilor de iarna, Sfântul Valentin sau românescul Dragobete, poate fi folosită ca o adevărată armă de seducţie. 
  • Seturile de lenjerie intima din dantelă neagră, dar şi piesele în culori vibrante, precum roşu, verde sau fucsia, sunt la modă in noptile fierbinti.
  • Livrare Rapidă din stoc 1-2 zile lucrătoare atât în România cât şi în Uniunea Europeană şi Dubai prin DHL Aerian.
  • Surprinde-ți partenerul cu un set sexy din dantela cu ajutorul căruia să-i aprinzi cele mai incendiare dorințe.
Lenjerie Intima de Dama Fashion Glamour Vibrante