Publicat pe Lasă un comentariu

Portjartierul Elementul Seducător Lenjerie Intimă de Damă

Portjartierul Elementul Seducător Lenjerie Intimă de Damă, Descopera Produsele Vibrante si Comanda Online Favoritele. Cutie Cadou

Portjartierul Elementul Seducător Lenjerie Intimă de Damă care face Diferenta Atunci cand Vorbim Despre

Portjartierul, este cu siguranta cel mai irezistibil element vestimentar dintr-un set de lenjerie intima de dama.
Este acel element care da o nota de senzualitate si pe deasupra arata extrem de sexy si de elegant.
Lenjeria intima niciodata nu ar arata la fel fara acest element extrem de senzual.

Este elementul care accentueaza cu brio senzualitatea unei femei si pune femeia pe un piedestal, facand-o unica, dar haide-ti sa vedem de unde a inceput totul si cum a aparut acesta.

Provenienta portjartierului
Spre sfarsitul anilor ’30, aparitia nylonului si a ciorapilor cu banda din fibre sintetice, rezistente si foarte asemanatoare cu matasea, a facut ca popularitatea banalului portjartier sa urce vertiginos.
Succesul acestui obiect de imbracaminte i se datoreaza si celebrei Marlene Dietrich.
Cu o personalitate care emana glamour si cu aerul sau exotic, celebra actrita a dus in filme moda ciorapilor transparenti, cu portjartier.

Portjartierul Elementul Seducător Lenjerie Intimă de Damă

Pana pe la sfarsitul anilor ’60, portjartierul a avut perioada sa de glorie, fiind apreciat in special de adolescente si de tinere pentru ca se dovedea extrem de util pentru ca dresurile sa se pastreze frumos intinse pe picior.
Ulterior, in ciuda unui recul al popularitatii sale, datorat concurentei pe care a primit-o din partea colantilor, aceasta piesa a ramas totusi un punct de reper in colectiile oricarui producator de lenjerie intima.

Asa ca, in functie de nevoi, un portjartier poate fi un model clasic, gandit strict pentru utilitatea sa, din materiale si cu culori care mai de care mai incitante, care are menirea de a dezvalui frumusetea feminina si de a seduce.

Daca te vei uita in dressingul tau, firesc iti vei pune intrebarea: trebuie sau nu trebuie sa ai un portjartier in garderoba?
Daca ii vom intreba pe domni, ei vor raspunde “DA” si sigur nu vor sta prea mult pe ganduri.

La vibrante.ro vei gasi o multitudine de modele de portjartiere, confortabile, in acelasi set cu lenjeria ta de dama preferata, din materiale calitative si in toate culorile posibile pe care ti le doresti, de la negru, rosu, roz, galben, bej, in nuante de verde, din dantela, plasa sau voal, pentru ca tu sa te simti extrem de feminina si senzuala si sa arati divin.

Urmareste-ne si pe Instagram pentru a fi la curent cu noutatile!

Articol by Eliza Budu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *