Publicat pe Lasă un comentariu

Corsetul Piesa Vestimentară Sexy din Garderoba unei Femei

Corsetul Piesa Vestimentară Sexy din Garderoba unei Femei Vino in Universul VIBRANTE, Livrare Rapida in 24-48 H

Corsetul Piesa Vestimentară Sexy din Garderoba unei Femei

Cu siguranta elementul care nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei in materie de lenjerie intima este “corsetul”.
De ce?
Ei bine, corsetul este elementul sexy pe care orice femei trebuie sa il detina din diferite motive: arata extraordinar, este extrem de sexy, are efectul de a-ti sculpta trupul si de a te face mai supla cu ajutorul unui simplu snur.
Corsetul este elementul care imbraca frumos orice tip de forma a corpului, mai voluptoasa sau mai putin voluptoasa, dandu-i unei femei un aspect regesc si feminin si un suflu plin de incredere si de frumusete.

De-a lungul timpului, femeia a folosit diferite tertipuri pentru a atrage sau pentru a mentine interesul barbatului. Printre ele se numara si lenjeria intima, iar unul dintre obiectele de vestimentatie intima este corsetul. Acesta reprezinta o centura elastica lata si intarita cu balene, care serveste la strangerea taliei, cu alte cuvinte, este un harnasament de sustinere a taliei, bustului si soldurilor in tiparele unei forme ideale, dorinta care a creat suferinta multor generatii de femei.

Corsetul Piesa Vestimentară Sexy din Garderoba unei Femei

Corsetul a aparut inca din antichitate, in Grecia.
In urma sapaturilor arheologice facute in Insula Creta, a fost descoperit un corset datand din jurul anului 2100 i.Chr. Deschis in fata pana la talie, el lasa sanii liberi, dar acoperea talia cu zale de cupru. Istoricii mentioneaza ca femeile din Grecia purtau un corset format dintr-o banda de panza pe care o legau peste piept, numita “apodesma”, vestimentatie adoptata si de matroanele romane, iar mai tarziu si de femeile din Galia, dupa ce aceasta provincie a fost cucerita de catre romanii condusi de Cezar.
In secolul al XII-lea, femeile purtau “basquine”, un fel de corset din panza groasa care strangea talia.

Asadar, vedem ca aceasta piesa vestimenara dateaza in istorie de foarte mult timp, venind cu o influenta istorica considerabila in vietile noastre.

Corsetul are un aspect clasic elegant, care nu se va demoda niciodata.
Alege-ti astazi corsetul inedit de pe vibrante.ro si bucura-te de un look regesc si feminin care emana atat de multa eleganta inca din cele mai vechi timpuri.

Urmareste-ne si pe Instagram pentru a fi la curent cu noutatile!

Articol by Eliza Budu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *